Промоция

Рисувана икона Свети Антоний Велики

189,00 лв.659,00 лв.

Описание

Православна Рисувана икона Свети Антоний Велики, ръчно рисувана върху дърво.

Техника за изработване на Рисувана икона Свети Антоний Велики:

Иконата е изработена върху липова дъска с лястовичи кошаци или обработен МДФ материал, с висококачествени бои, с гаранция, че не избледняват с времето. Използвани са различни видове златно покритие: шлагметал, варак и перла. Позлатяването е двуслойно. Орнаметниката е изпълнена с индивидуални и традиционни техники на иконопис. Покритието на иконата със специален лак я прави устойчива на влага, надраскване и други външни влияния. Икона се транспортира с подходяща, предпазваща опаковка и сертификат, който позволява и износа в чужбина.

За какво помага:

Свети Преподобен Антоний Велики е светец, на когото се молим за здраве при душевни и физически болести, в това число при травми и рани. Той помага да се преборим с изкушението и да получим спокойствие. Ако искате да защитите своя дом от стихийни бедствия, проникване на врагове и зли духове, сложете икона на Свети Антоний Велики. Молитвата на мъжете с името Антон помага да се свърши каквато и да е работа, да постигнат дълголетие и крепко здраве. Ако ви тежи нещо на душата, се обърнете към Свети Антоний, прочетете акатист и той ще отведе от вас това, което ви угнетява и смущава. Ако ваш близък се е поддал на изкушение и е поел по недобър път, Свети Антоний може да помогне.

Поводи и празници:

  • рождени дни
  • именни дни
  • сватби
  • годишнини
  • Свето кръщение
  • за нов дом
  • за семейството
  • за благодарност

Честване:

Празнува се на 17 януари Свети Преподобен Антоний Велики е светец, на когото се молим за здраве при душевни и физически болести, в това число при травми и рани. Той помага да се преборим с изкушението ида получим спокойствие. Ако искате да защитите своя дом от стихийни бедствия, проникяане на врагове и зли духове, сложете икона на Свети Антоний Велики. Молитвата на мъжете с името Антон помага да се свърши каквато и да е работа, да постигнат дълголетие и крепко здраве. Ако ви тежи нещо на душата, се обърнете към Свети Антоний, прочетете акатист и той ще отведе от вас това, което ви угнетява и смущава. Ако ваш близък се е поддал на изкушение и е поел по недобър път, Свети Антоний може да помогне.

Допълнителна информация

Размер

18/24 см, 21/28 см, 30/40 см, 40/54 см, 50/67 см